Final de curs!!!

Bon dia Cavallets de Mar i Pops! Ha arribat l'últim dia de curs, un final de curs diferent. Un curs que segurament recordarem tots al llarg de la nostra vida. Sempre recordarem aquell any que vam ser Cavallets de Mar i Pops, l'any que volíem salvar el mar, que estàvem buscant estratègies per conscienciar a la gent de que havíem de cuidar el planeta.

Vam començar P4 amb mestres noves, l'Inma, la Nina, la Susana, l'Àngela, l'Alba i la Cristina, amb moltes ganes d'aprendre coses i passar-ho molt bé. Gairebé al començament ja vam fer la nostra visita al CosmoCaixa convidats per l'Albert Einstein, després a classe tots ens vam convertir en petits científics i vam tenir l'oportunitat de explicar els nostres experiments als companys i les companyes.
Van visitar-nos personantges molt coneguts i estimats per nosaltres com la Castanyera, els Capgrossos de Martorell, el Tió, el Carnestoltes i la Vella Quaresma. Vam fer el concert de Nadal que vam preparar amb molta ilusió per les nostres famílies. Ens hem disfressat i seguit les ordres del Carnestoltes. Hem plantat i cuidat les herbes aromàtiques. Ens ho hem passat molt bé amb el Monkey i hem après moltes coses en anglès. A la classe també ha estat amb nosaltres el Detectiu de Paraules, la  Bruixa Desendreçada, el mag Simó, el Geometrix, el Cardio, el Capità Vitamines i les nostres mascotes cuineres. Hem tingut la sort de rebre la visita de pares, mares i tiets a la classe explicant-nos el seu ofici. Hem participat a la setmana de la Salut que el Cardio ens va oferir, fent gimcanes, menjar saludable, balls, relaxació...Noies i noies hem fet moltes coses junts i juntes a P4!!! Després va arribar l'hora del confinament, on vam continuar treballant i tenint contacte entre nosaltres, hem treballat oficis, el Miró, el Medi ambient...Ens hem convertit en pirates, astronautes, superherois i superheroïnes, en fades i follets...Sempre amb molta imaginació i ganes de passar-ho bé!

Nosaltres les mestres de P4 estem molt contentes i orgulloses dels nostres Cavallets de Mar i els nostres Pops i de les seves famílies. HEM FET POSSIBLE ENTRE TOTS I TOTES PORTAR A TERME P4. 

US DESITGEM UN BON ESTIU I ENS VEIEM AL SETEMBRE!

La Cristina també té una sorpresa al blog d'anglès, feu-li una visita


TAMPOC US OBLIDEU DE MIRAR EL BLOG SI FEU ANYS AQUEST ESTIU!!!




ESPAI PER PENJAR FOTOS, VIDEOS, MISSATGES......

Hecho con Padlet


Hecho con Padlet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Gaudim amb l'aigua!!

Els racons de la salut