BOOOON DIA POPS I CAVALLETS DE MAR!!!

Bon dia Cavallets de Mar i Pops!!! Som l'Inma, la Nina i la Susana. Des de casa us volem continuar saludant cada dia. Avui us posarem les cançons que fem servir a l'escola cada dia al matí per donar-nos el bon dia, mirar el dia de la setmana  i veure el temps.

BON DIA/GOOD MORNING

Un dia la poseu en català i al dia següent en anglès. Ara tots a dormir, i ja sabeu cavallets i pops a l'escoltar la música ens anem despertant poquet a poquet. Tothom a cantar-la i així ens direm tots bon dia.

BOOON DIA/GOOOD MORNING POPS I CAVALLETS

 DIES DE LA SETMANA/THE DAYS OF THE WEEK

Ara és el moment de saber quin dia de la setmana és avui. Fem igual que abans, un dia ho escoltem en anglès i d'altre en català. Esteu preparats?...Pensem quin dia era ahir? Que vam fer ahir? Preparats, 1,2,3



 AVUI ÉS........DIMARTS.....MOLT BÉ POPS I CAVALLETS.
DIA 17. COMPTEM TOTS FINS A 17,
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17

 EL TEMPS/ THE WEATHER

 Ara és el moment de saber quin temps fa. Esteu preparats....Avui els encarregats sou toooots i toootes. Ho podem fer en català amb la cançó el Pastoret o en anglès.

 PASTORET I PASTORETA QUIN TEMPS FA AVUI????? MOLT BÉ FA NÚVOL. AGAFEU UN FULL APUNTEU LA DATA D'AVUI: DIMARTS,17 I DIBUIXEU UN NÚVOL. AIXÍ CADA DIA, QUAN ESTEM AL COLE POSAREM LES PEDRETES AL POT I FAREM L'ESTADÍSTICA DEL MES DE MARÇ.

LES VOCALS/ALFABET FONÈTIC CATALA

Ara nois i noies anem a repassar les lletres de l'abecedari i com sonen. Ens convertim amb detectius de paraules, ok? Treiem de la motxilla invisible els pantalons, la jaqueta, les sabates i la lupa de detectiu. Agafem el mocador màgic i a netejar-nos les oides cric-crac cric-crac. Ja esteu preparats? Ja teniu tot l'equipament de detectiu?  Li podeu ensenyar als vostres pares com ho fem. Ja sabeu que li podeu treure la veu i cantar vosaltres.

Ç
 Ara estem preparats per escriure alguna petita paraula escoltant molt bé els sons.
 Per exemple POMA, MADUIXA, RAÏM, MANDARINA, TARONJA .....

 MOLT BÉ POPS I CAVALLETS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ AMB VOSALTRES. FINS DEMÀ!!!!! UN PETONET VOLADOR MOLT GRAN PER A TOTS!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Gaudim amb l'aigua!!

Els racons de la salut