Els oficis: agència de viatges i enginyer mecànic



A la classe Piquem l'ullet vam rebre la visita de d'una mare i un pare la setmana passada per explicar-nos el seu ofici. 
La mare de l’Aina, la Vanesa, treballa en una agència de viatges. Ens ha explicat que ven viatges per anar a qualsevol lloc del món. Amb la bola del món, hem vist on estan diferents països (Perú, Ghana, la casa del Pare Noël, Disneyland, etc.). Per poder anar-hi necessitem un bitllet d’avió ja que estan molt lluny i hi ha l’oceà pel mig.

També ens ha portat diferents catàlegs de viatges per mirar a on ens agradaria anar. 
Molt interessant!! Gràcies Vanesa!!

 https://photos.google.com/share/AF1QipNHSa7N_M5WFnegYfcXyTQyaIvEHgExDSyX33DHVK1V9tSSDwdo4TM_9mDh4W_bcQ?key=NnRBdlUwSmRjdWJRNHczbmdfYWkwNG9mVllnVHNn



L’Esteban, el pare de l’Enzo, és enginyer mecànic. Treballa fent moltes peces diferents amb unes màquines que programa prèviament amb un ordinador. Ens ha portat algunes de les eines més importants que utilitza i ens ha explicat com funcionen: un làser que mesura la distància, un trepant amb llums per poder fer forats a la nit, un casc per protegir-nos els ulls de les espurnes de foc quan soldem, etc.

Ens hem posat el casc protector i també hem provat com funciona el làser.
Amb una de les màquines que utilitza ens ha fet una escultura de l'emoticona Piquem l'ullet. 
Moltes gràcies Esteban! Hem après molt!

https://photos.google.com/share/AF1QipMbUu9C1GKY9QYUFPlPrBtTRBwGzTvD6_21m3wHQPLymSLIcRKbj8AWwqYn2P3LVg?key=WGVKNGdWSnp3YmtzVlc4RFJaczNkSlVqMVhGLWpR

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Gaudim amb l'aigua!!

Els racons de la salut