Els oficis. Administració de loteria i Policia



Aquesta setmana a la classe Piquem l'ullet hem rebut la visita de la Sandra i el Pedro.
La mare de la Sara, la Sandra, treballa en una administració de loteria. Ens ha explicat que ven números de loteria i ens ha portat diverses mostres. Amb el número que compres, després es fa un sorteig i, si tens sort, et poden tocar diners.
Entre tots hem dit uns quants números per marcar les creuetes i omplir una primitiva. Hem acabat simulant un sorteig amb números de l’1 al 25. 
Moltes gràcies! Molt interessant!

https://photos.google.com/share/AF1QipNwsjPz7u3-ae1r_901LRkvuS236hozwVWaNhs4wh5_oQGHHB2Z_79tnqUjPCSdiA?key=UldfbEtnSTVHdV9aOW9nQmQ0TE5VeUZpZ0NvS05n 

El Pedro, el pare del Gael, és policia. Ens ha explicat que la feina més important que fan els policies és protegir i ajudar a la gent. Ens ha ensenyat com van vestits i quins objectes porten al cinturó (llanterna, walky talkie, porra, pistola, guants, manilles, etc.).
També ens ha presentat un póster amb els transports que utilitzen i un altre póster amb les accions més importants que duen a terme. Hem acabat veient una comisaria per dins i ens ha deixat gorres de policies per jugar a la classe.
Moltes gràcies! Hem après coses molt interessants!!
 

https://photos.google.com/share/AF1QipNl8I3q9Xcf5T98hgoyDtog9GeX2rU9MiFA_fQ2r5EgzWslZST0sydvw1wFwAEpRA?key=TjM3TmM1bU1QZU5seXB5U2NiZnFjSndpUlB0RDZn

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Gaudim amb l'aigua!!

Els racons de la salut